Termeni si Conditii

Termeni şi condiţii generale

   Site-ul www.styleroni.ro este operat de către compania Patricia Design Team SRL, cu sediul în orașul Brașov, bd. Saturn, 36, înregistrată în Registrul Comerţului sub numărul: J22/2699/2017, (numită în continuare “Vânzător”). Aceşti Termeni şi condiţii reglementează drepturile şi obligaţiile părţilor ce decurg din contractul de vânzare-cumpărare (numit în continuare „Contract de vânzare”), încheiat la distanţă între vânzător şi o persoană fizică sau juridică (numită în continuare „cumpărător”). Pe acest site, termenii “consumator”, “beneficiar” şi “client” sunt sinonime. De asemenea, termenii: “vânzător”, “furnizor”, “companie” sunt echivalenţi.

Termenii şi condiţiile sunt parte integrantă a contractului de vânzare încheiat la distanţă între vânzător şi cumpărător.

Ne rezervăm dreptul de a modifica aceşti termeni şi condiţii şi vă invităm să consultaţi această pagină, ori de câte ori consideraţi necesar.

 

Preţuri

   Toate preţurile sunt exprimate în RON. Ofertele de vânzare sunt valabile până la epuizarea din stoc. Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a schimba preţurile fără a anunţa în prealabil; valoarea produsului este cea din momentul realizării comenzii.

 

Preţurile de livrare

   Preţul pentru livrare, în interiorul României, este stabilit automat de către compania de curierat în dependență de mărimea și greutatea coletului. 

 

Termen de livrare – 2-4 zile lucrătoare

   Timpul de livrare pentru produsele care nu sunt pe stoc  și/sau sunt executate pe comandă este de 4-7 zile lucrătoare.

 

Opţiuni de plată

 • În numerar, la livrare, plata se va realiza în momentul în care cumpărătorul primeşte coletul de la curier.
 • Plată prin card .

 

Dreptul de retragere din contract

   În cazul contractelor la distanţă, consumatorul are dreptul să se retragă din contract, în termen de 14 zile, fără a fi necesar să declare motivul deciziei sale. Se consideră că mesajul a fost transmis la timp dacă este trimis în acest interval de timp. Singurul cost care îi revine consumatorului, privitor la anularea comenzii, este costul direct legat de returnarea produselor. (Clientul returnează produsele pe cheltuiala lui, această cheltuială nu va fi suportată de catre companie.)

În cazul în care consumatorul se retrage din contract, compania noastră ii va returna toate plăţile efectuate, cât mai curând posibil, sau cel târziu în termen de 14 zile, de la primirea informării privind anularea comenzii. Compania va transmite plata doar prin transfer bancar.

În cazul în care cumpărătorul a primit deja produsele şi se retrage din contract, el va returna produsele companiei sau le va transmite persoanei însărcinate, de către companie, să primească produsele, imediat sau cel târziu în termen de 14 zile de la înştiinţarea privind retragerea sa. Se consideră că beneficiarul a returnat produsele la timp dacă le expediază înainte de expirarea termenului de 14 zile stabilit.

Cumpărătorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor, dacă diminuarea valorii acestora este o consecinţă a comportamentului său. Produsele primite trebuie returnate în perfectă stare, nemodificate, cu excepţia situaţiei în care produsele au fost distruse, s-au pierdut (în intregime sau parţial), sunt defecte, şi aceasta nu din vina consumatorului.

Furnizorul poate păstra suma primită până când produsele returnate ajung la el sau până când clientul prezintă dovada faptului că produsele au fost livrate înapoi, cu excepţia situaţiei în care compania oferă posibilitatea rambursării, fără a solicita alte condiţii.

 

Returul este platit de catre client.

 • Returul este platit de catre client si rambursat ulterior dacă este vorba de un produs defect sau greșit
 • Produsele returnate trebuie trimise la adresa noastra: Brașov, Bd. Saturn, 36, scara C, ap.3. 
 • Produsele le puteti trimite la sediul nostru doar prin curier. Va rugam, sa nu trimiteti coletele prin Posta Romana.

 

 1. Trimiteti la adresa de email info@styleroni.ro

 

 • Chitanta de Retur (AWB)
 • Numar comanda
 • Nume comanda
 • Produs returnat
 • Cont IBAN
 • Titular cont
 • Copia sau fotografia chitanței de retur primite de la curier in momentul ridicării coletului dvs, cu AWB-ul vizibil.

5.Veți primi un email de confirmare a înregistrării cererii de inlocuire / rambursare. Termenul de inlocuire / rambursare este de pana la 14 zile lucratoare.

 

Reclamaţii

   Compania Patricia Design Team SRL  respectă reglementările în vigoare privind protecţia consumatorului şi dispune de un sistem eficient de soluţionare a reclamaţiilor; are, de asemenea, o persoană pe care consumatorii o pot contacta, telefonic sau prin email, dacă apare vreo problema.

Telefon: 0724541757. 

Reclamaţia poate fi trimisă la adresa de mail info@styleroni.ro.

Procedura de procesare a reclamaţiei este confidenţială.

În termen de cinci zile lucrătoare, furnizorul va confirma faptul că a primit reclamaţia; şi va informa cumpărătorul cu privire la soluţionarea reclamaţiei într-un termen de opt zile.

În cazul apariţiei unor conflicte, ambele părţi se vor manifesta in favoarea rezolvării pe cale amiabilă a conflictelor.

 

Protejarea datelor cu caracter personal

  Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în conformitate cu legislaţia actuală din România, privind protecţia datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal sunt utilizate de către furnizor pentru procesarea comenzii sau în alte scopuri menţionate clar cumpărătorului. Ele nu vor fi transmise unor terţi, cu excepţia companiilor de curierat, cărora le sunt transmise numai datele necesare pentru transportul produselor către cumpărător.

 

Alte informaţii

   Comanda este păstrată în format electronic pe serverul furnizorului, iar clientul o poate solicita la unul dintre sediile companiei.

Cumpărătorul confirmă faptul că a luat cunostinţă, pe deplin, de Termenii şi condiţiile magazinului online www.styleroni.ro şi că este de acord cu ele. Ne rezervăm dreptul de a modifica orice eroare apărută, fie la preţuri, fie in textul scris. Ne cerem scuze în avans pentru posibilele erori survenite.

 

Din motive de securitate, se colectează și adresele IP de la care utilizatorii accesează site-ul.

NEW DISCOUNT

Lorem ipsum dolor sit amet, id pericula appe llantur eam, mea.

GIFT VOUCHERS

Lorem ipsum dolor sit amet, id pericula appe llantur eam, mea.

FREE DELIVERY

Lorem ipsum dolor sit amet, id pericula appe llantur eam, mea.

NEW DISCOUNT

Lorem ipsum dolor sit amet, id pericula appe llantur eam, mea.

GIFT VOUCHERS

Lorem ipsum dolor sit amet, id pericula appe llantur eam, mea.

FREE DELIVERY

Lorem ipsum dolor sit amet, id pericula appe llantur eam, mea.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.

Navigând pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii fișierelor cookies. În orice moment pot fi făcute modificări legate de păstrarea sau obținerea accesului la fișierele cookies. View more
Accept
Decline